Terreininrichting De Meerwende

Terug naar overzicht

Terreininrichting De Meerwende

Projectdetails

Klant: van der Tol BV
Locatie: Kamerlingh Onneslaan 131, Badhoevedorp
Project gestart: 04 November 2019
Project opgeleverd: 14 December 2019

Projectomschrijving

Voor van der Tol BV uit Amsterdam verzorgen wij de nieuwe terreininrichting rondom zorgcentrum de Meerwende in Badhoevedorp. Op het parkeerterrein van de Meerwende in Badhoevedorp is een te kort aan parkeerruimte. Het parkeerterrein dient daarom uitgebreid te worden. Een aantal groenvakken zullen moeten wijken voor extra parkeervakken. Naast de te verwijderen groenstroken zullen ook een aantal langsparkeervakken gewijzigd worden in dwarsparkeervakken. Daarnaast zullen er verschillende wijzigingen aan de terreininrichting gedaan worden. De huidige fietsenstalling zal gehalveerd worden en achter op het terrein geplaatst worden. Ook de perscontainer krijgt een plaats achter op het terrein. De werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende onderdelen: - Opnemen, afvoeren en storten van ca. 120 m2 groenvoorziening; - Opnemen, afvoeren en storten van oude bestating; - Verwijderen, afvoeren en storten van 8 stuks lichtmasten; - Opnemen en later weer herplaatsen van 29 stuks stelconplaten; - Demonteren van de fietsenstalling, de ene helft terugplaatsen en de andere helft afvoeren en storten; - Leveren, verwerken en verdichten van ca. 150 ton menggranulaat 0-31,5 op wegendoek; - Leveren, verwerken en verdichten van ca. 30 m3 zand, t.b.v. het straatwerk; - Intern transporteren van ca. 100 m3 uitkomende grond naar nieuw te creƫren talud. - Aanbrengen van ca. 160 m1 betonbanden; - Aanbrengen van ca. 650 m2 betonklinkers; - Aftrillen en invegen van het nieuw aangebrachte straatwerk.


Andere projecten