Aanneming

Terug naar overzicht

Aanneming

Ons aannemingsbedrijf biedt u alle diensten met betrekking tot grondwerk. Te denken valt aan bouwrijp maken, graafwerk, reiniging (bijv. door middel van zeven) en baggerwerk maar ook de sloop van gebouwen en wegen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, weg- en waterbouwbedrijven, utiliteitsbouwbedrijven en de overheid. Opdrachten van klein tot groot worden met optimale zorg, veiligheid en vakkundigheid uitgevoerd. Of het nu gaat om het ophogen of bestraten van uw achtertuin, het saneren van een terrein of het bouwrijp maken van een complete VINEX-locatie, bij J. & C.J. Baars Hoofddorp BV bent u aan het juiste adres.

Betrouwbaar

Alle soorten grondverzetmachines worden door ons, inclusief vakkundig en gediplomeerd personeel verhuurd.

Gecertificeerd

Bij Gebr. Baars staat veiligheid en kwaliteit voorop. Elk jaar wordt ons bedrijf opnieuw beoordeeld door Normec.

Moderne machines

Het materieel is uiterst modern en onder andere voorzien van overdruk, hoogte begrenzing en draaikantelstuk.

Dit kunnen wij ook voor u betekenen

 • Transport

  Door optimale onderlinge samenwerking tussen de werkmaatschappijen wordt de meest complexe opdracht efficiƫnt uitgevoerd.

  Lees meer
 • Aanneming

  Ons aannemingsbedrijf biedt u alle diensten met betrekking tot grondwerk aan, van graafwerk tot sloop van gebouwen en wegen.

  Lees meer
 • Verhuur

  Alle soorten grondverzetmachines met het modernste materieel worden door ons, inclusief vakkundig en gediplomeerd personeel verhuurd.

  Lees meer