Aanneming

Terug naar overzicht

Aanneming

Ons aannemingsbedrijf biedt u alle diensten met betrekking tot grondwerk. Te denken valt aan bouwrijp maken, graafwerk, reiniging (bijv. door middel van zeven) en baggerwerk maar ook de sloop van gebouwen en wegen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, weg- en waterbouwbedrijven, utiliteitsbouwbedrijven en de overheid. Opdrachten van klein tot groot worden met optimale zorg, veiligheid en vakkundigheid uitgevoerd. Of het nu gaat om het ophogen of bestraten van uw achtertuin, het saneren van een terrein of het bouwrijp maken van een complete VINEX-locatie, bij J. & C.J. Baars Hoofddorp BV bent u aan het juiste adres.

Betrouwbaar

Alle soorten grondverzetmachines worden door ons, inclusief vakkundig en gediplomeerd personeel verhuurd.

Gecertificeerd

Bij Gebr. Baars staat veiligheid en kwaliteit voorop. Elk jaar wordt ons bedrijf opnieuw beoordeeld door Normec.

Moderne machines

Het materieel is uiterst modern en onder andere voorzien van overdruk, hoogte begrenzing en draaikantelstuk.

Dit kunnen wij ook voor u betekenen

 • Slopen

  Voor het uitvoeren van sloopwerken heeft het bedrijf een SVMS-007 certificaat nodig. Sinds juni 2021 is Baars in het bezit van dit certificaat.

  Lees meer
 • Bodemsaneringen

  Voor het uitvoeren van bodemsaneringen heeft het bedrijf een BRL 7000 certificaat nodig. Sinds 2012 bezit J & C.J. Baars Hoofddorp B.V. dit certificaat.

  Lees meer
 • Transport

  Door optimale onderlinge samenwerking tussen de werkmaatschappijen wordt de meest complexe opdracht efficiƫnt uitgevoerd.

  Lees meer