Bodemsaneringen

Terug naar overzicht

Bodemsaneringen

Sinds 2012 is J & C.J. Baars Hoofddorp B.V. In het bezit van het BRL SIKB 7000 certificaat (protocol 7001). Met dit certificaat zijn wij bevoegd om bodemsaneringen uit te mogen voeren. Het uitvoeren van bodemsaneringen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wij denken mee en geven advies over de aanpak en de meest efficiƫnte manier voor de uitvoering van uw bodemsanering. Voor het uitvoeren van uw bodemsaneringen beschikken wij over eigen (geregistreerde) Deskundig Leidinggevenden Projecten ((R)-DLP) en Kwaliteits Verantwoordelijke Personen (KVP). Daarnaast is al ons materieel uitgerust met een overdruk systeem en klimaatbeheersing om de bodemsaneringen uit te voeren. Al met al beschikken wij dus over alle middelen om uw sanering van A tot Z te kunnen voorbereiden en begeleiden. Jaarlijks wordt er door middel van audits gecontroleerd of wij nog voldoen aan de gestelde eisen.

Betrouwbaar

Alle soorten grondverzetmachines worden door ons, inclusief vakkundig en gediplomeerd personeel verhuurd.

Gecertificeerd

Bij Gebr. Baars staat veiligheid en kwaliteit voorop. Elk jaar wordt ons bedrijf opnieuw beoordeeld door Normec.

Moderne machines

Het materieel is uiterst modern en onder andere voorzien van overdruk, hoogte begrenzing en draaikantelstuk.

Dit kunnen wij ook voor u betekenen

 • Bodemsaneringen

  Voor het uitvoeren van bodemsaneringen heeft het bedrijf een BRL 7000 certificaat nodig. Sinds 2012 bezit J & C.J. Baars Hoofddorp B.V. dit certificaat.

  Lees meer
 • Transport

  Door optimale onderlinge samenwerking tussen de werkmaatschappijen wordt de meest complexe opdracht efficiƫnt uitgevoerd.

  Lees meer
 • Aanneming

  Ons aannemingsbedrijf biedt u alle diensten met betrekking tot grondwerk aan, van graafwerk tot sloop van gebouwen en wegen.

  Lees meer